18
Ma, Mai
54 New Articles

Politic
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Irina Munteanu, noul Subprefect al Județului Cluj, a depus jurământul prevăzut de lege pentru a prelua această funcție. Ea a fost numită, cu caracter temporar, în această funcție, în cadrul ședinței guvernului din 28 ianuarie. Precedenta sa funcție a fost cea de director executiv în cadrul Primăriei Câmpia Turzii, poziție din care, pentru câteva luni, a fost superiorul actualului său șef, prefectul Mircea Abrudean.

Ceremonia de învestire a subprefectului județului Cluj, Irina Munteanu, s-a desfășurat în sistem videoconferință, joi, 30 ianuarie 2020, ora 11:00, în Sala mare a Palatului Administrativ, B-dul 21 Decembrie 1989, nr. 58, Cluj-Napoca, în prezența lui Ionirina munteanu-Marcel VELA, ministrul afacerilor interne, și a lui Gheorghe SORESCU, secretar de stat în cadrul Ministerului Afacerilor Interne.

Doamna Irina Munteanu a fost numită în funcția de subprefect al județului Cluj prin Hotărârea Guvernului României nr. 59 din 28 ianuarie 2020, publicată în M. Of. nr. 60/29.I.2020

-------------

Citește, pe marginea aceluiași subiect: 

Subprefect de Cluj, demis. Directorul executiv din Primăria Câmpia Turzii, Irina Munteanu, favorită pentru acest post

După prefectul de Cluj, Lojigan trimite la județ și un subprefect din Câmpia Turzii

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh