24
Ma, Noi
61 New Articles

banner electoral PNL

 

Politic
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Noul centru de deșeuri a ajuns să coste de 4 ori mai mult decât valoarea inițială!rampa de gunoi cluj

Noi plăți se votează azi în Consiliul Județean. Centrul din Pata Rât costă peste 100 de milioane de euro și va mai înghiți, cel mai probabil, destule alte milioane. Depozitul are întârzieri de ani de zile în execuție, este sub distanța legală față de zonele construite și nu avem nicio garanție că nu ne va polua ca actualele depozite temporare.

În timp ce președintele Consiliului Județean, Alin Tișe, ne anunță triumfător că a închis unul din depozitele din Pata Rât și că poluarea istorică s-ar fi terminat, politicianul PNL omite să spună că încă nu a deschis noul depozit. E motivul pentru care depozitele temporare din Pata Rât, dintre care cel mai mare, RADP, aparține Primăriei, ne poluează în continuare.

Estul orașului pute. Își dă seama cine îi vizitează pe oamenii din Pata Rât, cine merge la aeroport, cine stă în Someșeni, iar putoarea vine uneori spre Mărăști, Gheorgheni, Sopor, Între Lacuri. Din cauza unor probleme ca cele din Pata Rât, gestionate incompetent de conducerea Consiliului Județean, România riscă declanșarea procedurii de infringement din partea Comsiei Europene.

 

Adrian Dohotaru,

Deputat de Cluj

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh