19
Vi, Apr
20 New Articles

Politic
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

În prezența domnului Remus Lăpușan,  prim-vicepreședinte al organizației județene PRO ROMÂNIA Cluj  participanții la ședința de constituire l-au votat in unanimitate ca Președinte al organizației Mociu pe domnul Marton Horvath. pro romania

Martin Horvath este consilier local și timp de două mandate a fost primarul comunei Mociu iar în alte două mandate a fost viceprimar. Un om cu mare experiență politică și administrativă, domnul Marton a prezentat 130 de adeziuni la formațiunea politică PRO ROMÂNIA Mociu. 

La ședința de astăzi s-a constituit prin vot,  Organizația comunală iar domnul Marton a fost ales ca și candidat pentru funcția de primar. 

În ce mă privește l-am susținut  pe Marton Horvath din primăvară anului 2013 și l-am cunoscut ca și un primar foarte muncitor și insistent.  S-a remarcat în mandatul 2012 - 2016 prin nenumărate lucrări edilitare în infrastructură dar și prin înființarea Centrului APIA în comună și a Unității SMURD. În acest mandat a așezat comuna Mociu pe harta politică și administrativă a României.  La diferite evenimente locale sau inaugurări de obiective, comuna a fost vizitată de patru ori de Daniel Constantin - Ministrul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, Mihai Sorin Câmpeanu- Ministrul Educației și Cercetării Științifice, Maria Grapini - Ministrul Mediului de Afaceri, IMM si Turism, de Secretarii de Stat: Raed Arafat,  Răzvan Vulcănescu,  Cristian Cosmin, Alina Cazanacli și Cătălin Bologa.  Dar și de către vice-președintele Senatului României,  domnul Vasile Nistor. 

„Din păcate, de când este noul primar toată lumea a uitat de noi”, s-au plâns cei prezenți.  

Avem încredere ca Marton Horvath va recâștiga funcția de primar iar comuna Mociu va urma din nou un trend ascendent în dezvoltarea, modernizarea și implementarea de proiecte Europene. 

Succes Marton Horvath! Succes întregii comune Mociu!

Suntem PRO ROMÂNIA pentru că ținem cu ROMÂNIA!

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh