28
Joi, Mar
20 New Articles

Politic
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Guvernul continuă să adopte și să pună în practică măsuri concrete de ajutor pentru problemele presante ale românilor, în contextul pandemiei, și nu lasă pe nimeni în urmă. Pentru părinții nevoiți să stea cu copiii acasă și după data de 15 mai, Guvernul deputat burciuPNL prelungește termenul privind acordarea a 75% din salariu pentru aceștia, pe perioada suspendării activităților în școli, adică 12 iunie.

 

Sunt analizate în același timp riscurile și avantajele permiterii activității creșelor și serviciilor de tip after-school, pe perioada verii, în cele mai sigure condiții.

 

Pentru românii aflați în șomaj tehnic, vom continua plata acestuia pentru o perioadă cuprinsă între două săptămâni şi o lună, după încetarea stării de urgenţă. Conform Ministerului Muncii, la data de 29 aprilie figurează 1.027.117 de români în șomaj tehnic și 270.819 români care și-au pierdut locul de muncă.

 

Guvernul pregătește măsuri de susținere financiară și pentru angajatorii ai căror angajați se întorc la muncă, după relaxarea măsurilor de restricție. Adică persoanele care au fost în șomaj tehnic și își reiau activitatea vor fi susținute prin plata unui cuantum din salariu o perioadă de timp, urmând să analizăm situațiile concrete pentru a adopta actul normativ.

 

Biroul de Presă al Deputatului PNL Cluj - Cristina Burciu

1 mai 2020

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh