19
Vi, Apr
20 New Articles

Politic
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Primarul comunei Tritenii de Jos, Valer Sașa, a pierdut funcția de primar, în care a fost ales de locuitorii comunei, pentru mai multe mandate la rând.valer sasa

Un primar controversat,  pe de-o parte, iubit de mulți localnici, hulit de alții, pe de altă parte o voce cu mult tupeu în organizația județeană a PSD sau în fața Consiliului Județean Cluj.

El a fost condamnat definitiv la doi ani de închisoare cu suspendare și muncă în folosul comunității, după ce a fost găsit vinovat de abuz în serviciu.

Am semnat azi Ordinul privind constatarea încetării de drept a mandatului de primar al comunei Tritenii de Jos, a d-lui Sașa Valer, că urmare a condamnării prin hotărâre judecătorească definitivă, la o pedeapsa privativă de libertate, cu suspendarea sub supraveghere a executării pedepsei”, ne-a declarat prefectul Județului Cluj, Mircea Abrudean, referitor la acest subiect.

Primar interimar, pana la alegerile locale, va fi Raul Rafai, care a deținut funcția de viceprimar.

 

Sursa foto: www.refleqtmedia.ro

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh