20
Sam, Apr
19 New Articles

Politic
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Consilierul local Cristian Felezeu ne informează printr-un comunicat de presă că și-a dat demisia din funcția de ales local al municipiului Turda, după ce, în prealabil, și-a prezentat demisia din Partidul Național Liberal.felezeu cristian

„Subsemnatul FELEZEU CRISTIAN GEORGE, având calitatea de consilier local al municipiului Turda pentru mandatul 2016-2020, ales pe listele Partidului National Liberal, vă informez că în ședința consiliului local al mun. Turda din data de 30.07.2020 mi-am înaintat demisia din cadrul Consiliului local al mun. Turda începând cu data de 01.08.2020.

Ca urmare a  demisiei din Partidul National Liberal, după o activitate de aproape 29 de ani, în urma nerespectării de către conducerea organizației PNL Turda și a conducerii organizației județene PNL CLUJ a deciziei Biroului Politic al PNL nr. 25/12.08.2019 (respectiv interdicția primirii de membri PSD în PNL), și în conformitate cu prevederile Codului Administrativ art.204, pct.2, lit. a, j mi-am înaintat demisia din Consiliul local al mun. Turda”, ne informează Felezeu care a mai ținut să precizeze că: „În decursul acestui mandat am luptat pentru respectarea legii, a drepturilor cetățenilor mun. Turda, pentru transparență în cheltuirea banului public și am sprijinit toate proiectele pentru dezvoltarea municipiului Turda.

În toată activitatea politică și administrativă m-am ghidat după principiul „ALESUL LOCAL ESTE ÎN SLUJBA CETĂȚEANULUI” și mi-am păstrat DEMNITATEA ȘI VERTICALITATEA în ciuda presiunilor la care am fost supus.

Îi asigur pe cetățenii mun. Turda că voi fi în continuare alături de ei și voi lupta pentru binele și dezvoltarea acestui oraș.

Să fim TOȚI PENTRU  TURDA „ORAȘUL ÎN CARE ÎȚI PLACE SĂ LOCUIEȘTI”, a mai precizat semnatarul comunicatului de presă, ing. Felezeu Cristian George.

La final, ne permitem un comentariu, de dragul adevărului. Cristian Felezeu susține că demisia sa din PNL este motivată de faptul că în PNL Turda au fost admiși foști membri ai PSD, încă afirmația nu stă în picioare tocmai din cauza altor foști colegi ai săi. Fostul președinte PNL Turda, avocatul Nicolaie Giurgiu și-a dat demisia din partid încă de la finalul lunii noiembrie 2019. Dacă afirmația sa, la care am făcut referire ar fi fost adevărată, Felezeu ar fi plecat deodată cu Nicolaie Giurgiu, Marius Riter și Corina Făgădar din PNL și din consiliul local. Încă el a rămasalte opt luni, timp în care a continuat să își încaseze indemnizația de consilier local. Până acum când, probabil, a devenit evident pentru el că președintele PNL, Cristian Matei, și noua echipă de acolo nu îl vor nominaliza pentru o nouă candidatură la funcția de consilier local.

Deși nu precizează în comunicatul de presă citat, cel mai probabil Cristian Felezeu va candida ca independent pentru un nou mandat de consilier local. Nu este exclusă însă nici înregimentarea sa în alt partid, el fiind văzut în ultima vreme la ședințele filialei locale PMP.

Pe urata actualului mandat electoral, PNL Turda a trecut printr-o adevărată metamorfoză, echipa inițială de consilieri locali, rezultată în urma alegerile din iunie 2016 schimbându-se aproape total. SIngurul care își continuă misiunea încredințată de alegători fiind Lucian Cordiș. Iar, având în vedere că pe lista inițială de candidați PNL pentru funcția de consilieri locali mai există doar două nume, sunt șanse mari ca o premieră despre care am vorbit într-un articol publicat la începutul acestui an să se producă: Cordiș Vlad Lucian și Costea Constantin.

Premieră absolută: Tată și fiu în Consiliul local Turda? Unul este președintele PNL Turda!

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh