09
Dum, Aug
52 New Articles

Politic
Typography

Turda se va dezvolta pe atât de mult pe cât reușesc cetățenii să colaboreze și să se implice, dar dacă vrem să vedem un oraș unit, primii care ar trebui să dea tonul suntem noi, cei din politică. Sigur că între putere și opoziție vor exista întotdeauna unele conflicte. Dedicarea pentru oraș, în schimb, presupune demersuri transpartinice pentru a asigura satisfacerea interesului public.tnl turda

Astăzi celebrăm Ziua Internațională a Prieteniei și invităm conducerile tuturor structurilor de tineret din oraș să facem împreună un pas istoric pentru Turda: un prim grup de discuții, de idei și propuneri pentru tineret.

Democrația presupune diversitate, dar pentru ca aceasta să funcționeze, ea presupune și dialog. În cazul în care sunteți interesați să inițiem măcar o primă discuție, vă invităm să ne trimiteți datele voastre de contact pe pagina de Facebook, sau într-un mail la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

 

Cu entuziasm,

Conducerea TNL Turda

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh