19
Lun, Oct
78 New Articles

Politic
Typography

Dragi turdeni,pnl turda

Am intrat oficial în campania electorală. Este un moment foarte important pentru viitorul orașului nostru, deoarece voi veți decide direcția în care va merge Turda mai departe.

În ultimii ani, alături de echipa mea, am demonstrat că la Turda se poate! Am reușit să ducem orașul pe traiectoria unei puternice dezvoltări, cele mai importante reușite fiind obținerea finanțărilor de peste 100 de milioane de euro pentru foarte multe proiecte, modernizarea străzilor, a transportului public, modernizarea spitalului și a școlilor, obținerea finanțării pentru construirea Sălii Polivalente și multe, multe altele, pe care le puteți vedea pe site-ul mateicristian.ro.

Este foarte important ca toate aceste proiecte să continue, să finalizăm tot ceea ce am început! Turda trebuie să continue să se dezvolte cu aceeași viteză, iar noi știm exact ce avem de făcut. Vă invit să fim uniți și să susținem cu toții continuitatea!

Vă mulțumesc tururor pentru încrederea acordată, vă mulțumesc pentru șansa pe care mi-ați acordat-o în urmă cu 4 ani de a vă demonstra că Turda poate fi un oraș puternic! Am dat tot ce am avut mai bun pentru orașul nostru, ne-am dedicat total, iar rezultatele se văd. Acum am nevoie din nou de susținerea fiecăruia dintre dumneavoastră pentru a continua!

Echipa PNL Turda pentru Consiliul Local este o echipă de oameni profesioniști din toate domeniile de dezvoltare, dornici să se implice și să ducem mai departe împreună ceea ce am început în urmă cu patru ani, și anume să facem din Turda un oraș cu adevărat european!

 

Cristian Matei, 

candidat PNL Turda pentru funcția de primar al municipiului Turda

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh