19
Lun, Oct
78 New Articles

Politic
Typography

Mircea Vicențiu  Irimie, candidatul PRO România la funcția de primar al municipiului Turda, invită competitorii din cursa pentru Primăria Turda la una sau mai multe dezbateri electorale.pro romania
Stimați contracandidați, din respect pentru turdeni și pentru democrația din această țară, vă invit să dezbatem public proiectele cu care venim în fața electoratului la aceste alegeri locale, în prezența reprezentanților din presa turdeană, cu întrebări din partea acestora și chiar din partea publicului.
Campaniile electorale au rolul de a le oferi candidaților șansa de a dezbate idei și proiecte, nu pentru a arunca lozinci electorale și pentru a face PR pe Facebook.
La Turda trebuie organizate dezbateri publice iar deontologia politică impune ca fiecare candidat să vină în fața cetățenilor cu deschidere și onestitate.
PRO ROMÂNIA TURDA propune un Consiliu Local al Elitelor pentru mandatul 2020 - 2024 și credem cu tărie că turdenii au dreptul să fie corect informați despre capacitatea si potențialul fiecărui candidat la funcții de Ales Local ,  astfel încât să poată vota în cunoștință de cauză opțiunea cea mai bună pentru dezvoltarea și modernizarea municipiului Turda.
„Haideți să ne prezentăm cu onoare și responsabilitate în fața turdenilor”, transmite Mircea Irimie.


Noi suntem PRO ROMÂNIA pentru că ținem cu ROMÂNIA și iubim TURDA 

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh