18
Joi, Apr
19 New Articles

Politic
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

   Ultimul sondaj efectuat de o companie Media locală ne prezintă o anumită realitate.
     - La sondajele On Line sunt avantajate formațiunile politice cu mulți membri tineri și de vârstă medie.
     - Persoanele mai în vârstă, în foarte mare măsură nu au profil sau pagină de Facebook și întâmpină o oarecare dificultate în utilizarea internetului. 
     - În cadrul sondajelor efectuate telefonic prin robot se creează egalitatea de șanse existând posibilitatea de vot pentru toate categoriile de vârstă. 
     - PRO ROMANIA  face parte din categoria partidelor noi și nu are nici un Consilier Local și nici un membru în vreo funcție publică. Totuși se clasează peste multe partide dintre care unele foarte vechi cu lung istoric și cu reprezentanți în Consiliu.
     - Deși cu o distanță mare între rezultate, doar candidatul PRO ROMANIA și actualul Primar în funcție s-au clasat peste partidele lor. Toți ceilalți candidați la funcția de Primar sunt sub propriile partide.
     - PRO ROMANIA este un partid de Centru - Stânga având misiunea de a salva Social Democrația în Romania. În condițiile în care Candidatul și lista propusă pentru Consiliul Local  de către PSD, nu a convins propriul electorat și a obținut sub jumătate din voturile partidului este foarte clar trendul descendent al PSD, formațiunea cu cel mai mare rezultat la alegerile din 2016.
     - Este evident faptul că PSD se situează la un sfert din procentul obținut în urma cu 4 ani la Turda și este foarte grav ca electoratul Social Democrat să nu fie reprezentat cu forță și onoare în forul legislativ.
     - Soluția este PRO ROMANIA!  Un proiect politic modern fără baroni și dinozauri politici. Un partid al oamenilor simpli , modești și de bun simț.
     - Sunt Mircea Vicențiu Irimie.  Fost Viceprimar al Municipiului Turda, fost Deputat în Parlamentul României, fost Secretar de Stat în Ministerul Consultării Publice și Dialogului Social și privatizat din 1992.  Și, alături de colegii mei, invităm pe toți cei care simt și gândesc ideologic ca și noi să vina alături ca să construim o formațiune politică capabilă să reprezinte cu forță și demnitate Social Democrația în Turda.
      Dragi turdeni și stimați candidați. Având propriile noastre informații și făcând un calcul la rece avansăm un pronostic fără să dorim să supărăm pe nimeni.
      În 27 septembrie rezultatul va fi:
        PNL  -  6 Consilieri Locali
        PSD  -  2 Consilieri Locali
        UDMR -  2 Consilieri  Locali
        PRO ROMANIA, PMP și USR - PLUS vor obține împreună 10 Consilieri Locali.  Două dintre partide cate 3 iar unul 4 posturi.
        Rămâne un singur post. În condițiile în care nu intră nici un Independent, PNL va câștiga 7 Consilieri Locali.

 

Președinte Pro România Turda,

Mircea Vicențiu IRIMIE

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh