19
Vi, Apr
20 New Articles

Politic
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Sursele celor de la Ziua de Cluj, de obicei foarte bune când este vorba de Partidul Național Liberal clujean, confirmă afirmațiile noastre, din campania electorală și chiar de dinaintea acesteia, cum că primarul turdean, Cristian Matei, este foarte apreciat în primar mateicadrul partidului, chiar dacă are vechime doar un an în cadrul acestuia.

Faptul este confirmat nu doar de aprecierile primului ministru Ludovic Orban, președintele PNL la nivel național, ci și de poziția primarului turdean, reales în urmă cu puțin timp, în cadrul organizației clujene. Mai ales prin faptul că municipiului Turda i s-a dat un loc eligibil pe lista de candidați ai PNL la Camera Deputaților, la următoarele alegeri parlamentare, ce bat la ușă.

Iată lista de candidați, obținută de cotidianul clujean pomenit în debutul acestui articol, „pe surse”: 

  1. Adrian Oros (ministrul Agiculturii)
    2. Sabin Sărmaș (președinte Autoritatea pentru Digitalizare)
    3. Sorin Moldovan (actual deputat de Cluj)
    4. Cristina Burciu (sau un alt candidat din Turda, decis de Cristian Matei)
    5. Ovidiu Cîmpean (director de dezvoltare în Primăria Cluj-Napoca)

 „De remarcat puterea pe care o are în PNL Cluj fostul primar PSD din Turda, Cristian Matei, care a primit "în gestiune" poziția 4 pe lista de la Camera Deputaților și va decide singur cine candidează pe acel loc. În pole position este fostul deputat PSD Cristina Burciu, dar mai pot apărea surprize”, opinează realizatorul articolului publicat de Ziua de Cluj.

„Ținând cont de voturile obținute la alegerile locale recent încheiate, PNL consideră drept eligibile cinci locuri de deputat și unul de senator. Depunerea cererilor de candidatură continuă în PNL Cluj până marți. Ulterior, va fi organizat un birou executiv județean care va stabili ordinea candidaților. Lista va fi apoi trimisă la București pentru validare, așa că nu este exclus să apară surprize”, mai titrează  Ziua de Cluj în articolul „Candidații PNL Cluj la alegerile parlamentare. Un ministru și un consilier local deschid cele două liste, dar sunt și surprize”.

.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh