19
Vi, Apr
20 New Articles

Politic
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Organizația județeană PNL Cluj s-a întrunit joi pentru a „bate în cuie” lista de candidați pentru alegerile parlamentare, care, dacă totul decurge normal în politica românească, se vor desfășura în 6 decembrie.matei burciu

Așa cum am mai spus, PNL consideră eligibile cinci locuri de deputat și unu-două de senator, judecând după numărul voturile obținute la alegerile locale recent încheiate. 

Lista candidaților pentru Senat și Camera Deputaților a  fost votată în unanimitate de Colegiul Director Județean al PNL Cluj iar apoi a fost trimisă la București pentru validare.

Municipiul Turda are un candidat pe loc eligibil, pe actualul deputat Cristina Burciu, aleasă în mandatul 2016-2020 pe lista PSD. Iată că, așa cum a reușit în urmă cu patru ani, primarul Cristian Matei, șeful politic al Cristinei Burciu, reușește să o impună, din nou, pe un loc eligibil, care îi asigură, practic, accesul în Parlamentul României pentru un al doilea mandat consecutiv. Ceea ce vorbește de la sine despre poziția importantă pe care Matei o ocupă atât în fața conducerii PNL Cluj, cât și a conducerii partidului de la nivel național. Un rol important în „răsplătirea” Cristinei Burciu ar putea să îl aibă sprijinul acordat de aceasta prin vot, la căderea guvernului Dăncilă și instaurarea guvernului condus de președintele PNL, Ludovic Orban.

Deputatul Cristina Burciu a părăsit PSD în decembrie 2019, este membru al Comisiei pentru politică economică, reformă şi privatizare. Activitatea sa parlamentară în cifre:

Luări de cuvânt: 15 (în 15 ședințe)- din care declarații politice:8

Declarații politice depuse în scris:60

Propuneri legislative inițiate: 81, din care 34 promulgate legi

Întrebări si interpelări: 140

Moțiuni:1

Mai multe informații despre activitatea Cristinei Burciu în parlamentul României, puteți obține aici: http://cdep.ro/pls/parlam/structura2015.mp?idm=56&cam=2&leg=2016

Iată întreaga listă cu candidații PNL Cluj la alegerile parlamentare din 6 decembrie 2020:

 

Senat: 

  1. Adrian Oros
    2. Mircea Moroșan
    3. Radu Rațiu
    4. Maria Forna
    5. Mircea Pușcă
    6. Marius Sabo 

 

Camera Deputaților

 

  1. Radu Moisin 
    2. Sabin Sărmaș
      3. Sorin Moldovan
      4. Cristina Burciu
      5. Ovidiu Cîmpean
      6. Zoltan Coroian
      7. Marinela Marc
      8. Daniel Vaman
      9. Ovidiu Vaida
    10. Bashar Molhem 
    11. Sebastian Moga
    12. Ionuț Rusu 
    13. Florin Șteopan

 

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh