29
Vi, Mar
17 New Articles

Politic
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Cristina Burciu obține, în urma alegerilor parlamentare din 6 decembrie 2020, un al doilea mandat de deputat. De această dată, politicianul turdean a fost votată pe lista Partidului Național Liberal, după ce obținuse un mandat, pentru 2016-2020, din deputat cristina burciupartea Partidului Social Democrat.

Anunțul victoriei în alegeri a fost făcut de primarul Cristian Matei: „În baza rezultatelor finale, Turda are din nou deputat! Cristina Burciu a obținut un nou mandat, prilej cu care doresc să o felicit și să felicit întreaga echipă care a contribuit la această reușită.

Cel mai tare mă bucur pentru faptul că ceea ce se întâmplă la Turda este extraordinar. Suntem un grup de oameni care iubim acest oraș, ne dedicăm zi și noapte pentru a-l transforma și pentru a-l dezvolta, iar această unitate duce la niște rezultate minunate. Avem în față încă o dovadă că împreună suntem o forță! Iar această forță se manifestă în totalitate în construirea unui viitor frumos pentru Turda. Împreună vom reuși tot ce ne propunem!

Iar acum, înapoi la treabă, pentru că nu avem timp de pierdut! Felicitări tuturor!”, comunică primarul Cristian Matei.

La rândul său, deputatul turdean Cristina Burciu transmite: „Dragii mei clujeni, am primit confirmarea mandatului meu în urma numărătorii voturilor exprimate de cetățeni la alegerile parlamentare și vă mulțumesc din suflet tuturor pentru sprijin și pentru încrederea acordată!

Vă mulțumesc pentru că ați votat și pentru mesajele de încurajare, îi mulțumesc primarului municipiului Turda, Cristian Matei, pentru încredere și susținere, echipei mele din Turda dar și colegilor din municipiul Cluj-Napoca și din județ pentru implicare și colaborare.

Privesc acest mandat și următorii patru ani din viața mea, în care voi reprezenta județul Cluj în Camera Deputaților, cu mult optimism dar și cu multă responsabilitate. Cu sprijinul dumneavoastră știu că vom avea #rezultate și #dezvoltare! Vă mulțumesc tuturor!”, sunt cuvintele de început de mandat secund al deputatului PNL, Cristina Burciu.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh