25
Joi, Apr
5 New Articles

Politic
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

O postare denigratoare de pe pagina de Facebook a USR Turda, la adresa primarului Cristian Matei și a altor membri PNL Turda, trebuie eliminată. Decizia aparține unei instanțe de la Judecătoria Turda, care a emis o ordonanță președințială la solicitare S.C. AWE INFRA TURDA și LUCA CRISTIAN IOAN, care au dat în judecată USR Turda, în urma respectivei postări.

luca cristian aweInstanța a considerat că postarea încalcă drepturile nepatrimoniale ale reclamanților S.C. AWE INFRA TURDA și LUCA CRISTIAN IOAN, ca urmare a decis eliminarea de pe pagina de Facebook a USR Turda, cel puțin până la soluționarea unei alte acțiuni deschisă în instanță.

Iată soluția dată de instanță: „Tip soluție: Admite cererea
Soluția pe scurt: Admite cererea de emitere ordonanță președințială formulată de reclamanții în contradictoriu cu pârâta . Dispune încetarea provizorie a încălcării drepturilor nepatrimoniale ale reclamanților S.C. AWE INFRA TURDA și LUCA CRISTIAN IOAN prin obligarea pârâtului la eliminarea de pe pagina de Facebook ,,USR Turda” a postării din data de 11.01.2021, ora 8:49, până la soluționarea dosarului nr. 1034/328/2021 al Judecătoriei Turda. Obligă pârâta la plata către reclamantă a sumei de 3.645,18 lei cheltuieli de judecată. Cu drept de apel în termen de 5 zile de la comunicare, cererea de apel urmând a se depune la Judecătoria Turda. Pronunțată azi, 24.02.2021, prin punerea soluției la dispoziția părților prin mijlocirea grefei instanței.
Document: Hotărâre  471/2021  24.02.2021”.

Până la ora scrierii acestui articol, 25 februarie 2021, ora 10, postarea nu fusese eliminată.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh