02
Vi, Dec
42 New Articles

Politic
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

În prezent, formatul electronic al Monitorului Oficial al României, Partea I și Partea a II-a, este disponibil doar pentru citire, fiind imposibil de a salva sau descărca actele normative fără plata unui abonament foarte scump.

Noile prevederi adoptate ieri în unanimitate de către Plenul Camerei Deputaților (Pl-x nr. 530/2020) aduc mai multă transparență și accesibilitate și includ posibilitatea salvării și imprimării actelor normative fără costuri pentru cetățeni!

Am susținut acest proiect legislativ în Comisia Juridică, care a adoptat un raport favorabil după mai multe ședințe în care am reușit să trecem peste inerția și opoziția unor funcționari.

Într-o țară în care cunoașterea legii de către cetățeni este prezumată, era firesc ca și Monitorul Oficial să poată fi accesat, stocat și imprimat în mod permanent și gratuit.

 

Deputat PNL Moisin Radu-Marin

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh