19
Vi, Apr
20 New Articles

Politic
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

În data de 10 iulie, membrii organizației Partidului Național Liberal au votat noua conducere.

Cristian Matei, primarul municipiului Turda a fost reales președinte al organizației PNL Turda,  iar alături de el, din echipa de conducere a filialei liberale turdene fac parte 8 vicepreședinți:

Lucian  Cordișpnl turda alegeri

Dragoș Filip

Călin Felezeu

Paul  Năstase

Aron Adrian Sălăgean

Ionuț Bogdan Bobic

Paul Marius Sârbu

Ovidiu Sebastian Stănilă

Și membrii:

Dorin Apahidean

Igor Cojocaru

Anca Nadia Costea

Mihai Șerban Dita

Koble Ladisau Levente

George Moldovan

Alin Popovici

Grigore Lucian Varo

Secretar trezorier al PNL Turda este Niculina Miron.

La Conferința PNL de Alegeri de la Turda au participat, ca și invitați de onoare europarlamentarul Daniel Buda și președintele organizației județene PNL Cluj, Emil Boc, primarul Municipiului Cluj-Napoca, deputatul Cristina Burciu, Maria Forna, președinta TNL Cluj, președinta OFL Cluj, Mihaela Suciu, vicepreședintele ANFP, Rareș Rusu, precum și consilieri județeni, Lucian Cordiș, Cristian Ciuta, Alin Popovici.

Președintele reales al PNL Turda, Cristian Matei, a transmis, cu ocazia realegerii sale în fruntea filialei liberale turdene, un mesaj postat pe pagina sa oficială de Facebook:

Dragi prieteni,

În cursul zilei de ieri, colegii mei de partid mi-au acordat votul de încredere prin care și-au exprimat dorința de a continua munca începută acum un an și m-au reales ca președinte al organizației PNL Turda.

Voi continua, ca și până acum, să muncesc pentru dezvoltare. Mi-am propus încă de la primul mandat să transform din temelii orașul nostru, să realizez alături de echipa mea proiecte excepționale, inovatoare, și chiar dacă au fost mereu forțe potrivnice sau oameni care nu mi-au împărtășit ideile și viziunea, acest lucru m-a ambiționat și mai mult să fac ca lucrurile să se întâmple. Am avut mereu convingerea că atunci când vrei să faci, când există implicare, dăruire dar și foarte multă muncă, totul este posibil. Un exemplu concret este cel în care am vorbit despre transportul public exclusiv electric pentru municipiul Turda. Mulți erau rezervați și nu dădeau nicio șansă acestui proiect, lucru care nu m-a descurajat, ci din contră am muncit la acest proiect până l-am implementat și drept dovadă, astăzi, pe străzile din orașul nostru circulă 20 de autobuze electrice. Exemplele pot continua, dar am ales cel mai reprezentativ exemplu pentru că ceea ce vreau să subliniez este că atunci când vrei, totul este posibil.

Un partid politic nu poate funcționa cu un singur om, ci este nevoie de echipă, iar actuala echipă a organizației PNL Turda este formată din oameni extraordinari, oameni dornici să facă parte din schimbare și să muncească pentru dezvoltare. Conform premisei ,,fapte, nu vorbe,, ca și partid, în noul mandat, vom continua să dovedim tuturor că la Turda #SePoate!

Pe această cale, doresc să le mulțumesc invitaților, colegilor și partenerilor care ne-au onorat cu prezența la eveniment: domnul Buda Daniel, europarlamentar și președintele organizației județene PNL Cluj, domnul Emil Boc, primarul Municipiului Cluj-Napoca, doamna deputat Cristina Burciu, doamna Maria Forna, președintele TNL Cluj, președintele OFL Cluj, doamna Mihaela Suciu, vicepreședintele ANFP, Rareș Rusu și consilierilor județeni Lucian Cordiș, Cristian Ciuta, Alin Popovici”, a transmis președintele reales.

La rândul său, președintele PNL Cluj, Daniel Buda, a postat pe pagina sa oficială de FacebooK: „Turda se dezvoltă cu fonduri europene dar și cu o viziune europeană! Felicitări primarului Cristian Matei și echipei liberale!

Alături de colegii mei, primarul Municipiului Cluj-Napoca, domnul Emil Boc, de doamna deputat Cristina Burciu, de președintele TNL Cluj și consilier județean Maria Forna, de președintele OFL Cluj, Mihaela Suciu, de consilierii județeni Lucian Cordiș, Cristian Ciuta, Alin Popovici, de președintele OFL Cluj, doamna Mihaela Suciu și vicepreședintele ANFP, Rareș Rusu, am avut plăcerea de a participa astăzi, la alegerile noului birou al PNL Turda, care va gestiona activitatea politică de aici, în următorii 4 ani.
Îl felicit pe domnul primar Cristian Matei pentru câștigarea mandatului de președinte și pe toți colegii care au fost astăzi aleși în pozițiile de conducere. Le mulțumesc și îi felicit pe domnul primar, pe doamna deputat, pe domnii consilieri județeni, locali și pe toți membrii, pentru munca, perseverența și pentru rezultatele politice și administrative de necontestat. Cu domnul Cristian Matei în calitate de primar, Turda este cu adevărat un oraș european, modern, în care s-au investit și se vor investi nu mai puțin de 140 milioane de euro în domenii cheie precum infrastructura de transport, educație, sănătate dar mai ales în turism. Salina Turda este un obiectiv turistic extrem de important la nivel național, european și chiar mondial, care atrage sute de mii de turiști anual și mă bucur că unul dintre proiectele domnului primar este extinderea acesteia cu ajutorul fondurilor europene. Sala Polivalentă este, de asemenea, un proiect major al administrației condusă de primarul Cristian Matei, un obiectiv aflat la un stadiu de execuție de 60%, în care se vor investi peste 17 milioane de euro și care, alături de Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, va găzdui cele mai mari evenimente naționale.
La nivelul municipiului Turda există foarte multe proiecte realizate sau în derulare și sunt convins că, odată implementate, echipa liberală condusă de domnul primar Matei vor schimba radical în bine viața tuturor cetățenilor.
Felicitări primarului Cristian Matei și întregii echipe liberale pentru dezvoltarea politică și administrativă a Turzii!”, susține eurodeputatul liberal clujean.
Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh