08
Joi, Dec
33 New Articles

Politic
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Deputatul USR de Alba, Beniamin Todosiu, susține, pe pagina personală de Facebook, afirmația din titlu, acordând toate creditele pentru această posibilă reușită, colegului său de partid, fostul ministru al transporturilor, Cătălin Drulă: „Lotul II alsebes turda autostrad Autostrăzii Sebeș – Turda va fi deschis circulației până în luna decembrie a acestui an, întârzierile de pe acest tronson fiind deblocate de fostul ministru al Transporturilor, Cătălin Drulă. În timpul mandatului de ministru, colegul nostru s-a asigurat că antreprenorul își respectă graficele asumate, astfel încât anul acesta să circulăm pe întreaga autostradă Sebeș-Turda.

Am făcut, alături de colegii mei, o vizită pe șantierul autostrăzii, iar rezultatele sunt vizibile de la o zi la alta. Astfel, constructorii ne-au informat că săptămâna viitoare vor finaliza turnarea covorului asfaltic, iar în paralel se lucrează la montarea parapeților de drum și a gardurilor exterioare.
USR și fostul ministru al Transporturilor, Cătălin Drulă, și-au asumat că tronsonul acesta de autostradă va fi terminat în 2021 și acum avem certitudinea că, cel târziu în decembrie, vom circula pe Lotul II al Autostrăzii Sebeș – Turda.
La Oiejdea, în zona alunecărilor de teren, se va da drumul circulației doar pe o singură bandă pe o lungime de 1 kilometru, pentru că mai este foarte mult de muncă la stabilizarea dealului care a produs problemele menționate. Însă, tot constructorii preconizează că, în 2022, va fi finalizată și această porțiune de 1 km și toată autostrada va fi operațională.
Autostrada Sebeș - Turda este unul dintre proiectele de infrastructură prioritare pentru România, iar finalizarea acesteia deschide calea unor noi investiții în localitățile traversate de autostradă. Aiud, Ocna Mureș, dar și comune precum Ciugud sunt zone tot mai căutate de investitori tocmai pentru că sunt pe traseul acestei autostrăzi.
Mă bucur că fostul ministru, Cătălin Drulă, a reușit să urgenteze un proiect care era tărăgănat de peste 7 ani din cauza incompetenței, birocrației și dezinteresului politic. Cu siguranță în următoarea perioadă vom vedea cum politrucii locali și naționali se vor înghesui să taie panglica la un proiect pe care, fără Cătălin Drulă, l-ar fi terminat în alți 7 ani de zile”, susține deputatul userist.
 
Foto: Facebook - Beniamin Todosiu
Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh