28
Ma, Mar
21 New Articles

Politic
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Thumbnail image

În această noapte a decedat primarul municipiului Câmpia Turzii, ing.Ioan VASINCA. Decesul a survenit în urma unor probleme medicale care au făcut necesară o intervenție chirurgicală la Cluj Napoca. Problemele s-au agravat după depunerea de către PD-L Câmpia Turzii a candidaturii lui Ioan Vasinca pentru un nou mandat.

Chiar dacă atât colegii de partid cât și cei din Primăria Câmpia Turzii au sperat până în ultima clipă că primarul se va întoarce la timp pentru a mai prinde câteva zile de campanie electorală, iată că soarta a decis altfel. Colegii săi din primărie, care l-au apreciat foarte mult pentru modul în care Ioan Vasinca a știut să le câștige respectul, au trimis un comunicat în care arată, printre altele: "Un pios omagiu şi aducere aminte celui care timp de 16 ani a fost în slujba comunităţii. Uitarea nu se va şterge niciodată de pe chipul lui blând şi sufletul său generos."

De aceaa, spunem în cor cu aceștia, cu prietenii, rudele și familia "Dumnezeu să îl odihnească în pace."

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh