20
Sam, Apr
20 New Articles

Politic
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Aleşii locali din Câmpia Turzii se întrunesc joi 22 noiembrie în cadrul unei şedinţe ordinare a Consiliului Local. Pe ordinea de zi a şedinţei programate să înceapă la ora 13 se află 9 proiecte de hotărâre şi două informări. Printre acestea se numără un proiect de hotărâre care se referă la încetarea a două mandate de consilier, prin demisie şi validarea a două mandate de consilier, din rândul supleanţilor, pentru mandatul 2012-2016. Un alt proiect se referă la numirea reprezentanţilor Consiliului Local al Municipiului Câmpia Turzii în Consiliile de Administraţie si în Comisiile pentru evaluarea și asigurarea calităţii din cadrul unităţilor de învăţământ preuniversitar din municipiu. Pe ordinea de zi se află o informare privind documentația de fundamentare a potențialului de dezvoltare economică locală a Municipiului Campia Turzii și o informare privind deplasarea în China în perioada 22-27 octombrie 2012. Întrunirea se va desfăşura în sala de şedinţe a Palatului Cultural “Ionel Floaşiu”.

Convocatorul integral al şedinţei îl puteţi vizualiza pe site-ul Primăriei Municipiului Câmpia Turzii, la adresa www.campiaturzii.ro

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh