19
Joi, Mai
31 New Articles

Turda
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Acțiuni preventive ale polițiștilor municipiului Turda și Secției 9 Poliție Rurală Turda


În ultimele zile, polițiștii din cadrul poliției municipiului Turda, împreună cu cei ai Secția 9 Poliție Rurală au desfășurat acțiuni pentru menținerea unui climat optim de ordine și siguranță publică, prevenirea și combaterea faptelor ilegale, dar și a principalelor cauze generatoare de evenimente rutiere negative.

De asemenea, în sistem integrat, au fost derulate verificării privind modul în care sunt respectate măsurile impuse în contextul pandemiei, în zonele aglomerate, în interiorul societăților comerciale și în mijloacele de transport public.

La activitățile desfășurate în municipiul Turda și în localitățile limitrofe au participat polițiști, jandarmi și polițiști locali, fiind legitimate peste 70 de persoane și controlate în trafic 40 de autovehicule.

În urma constatărilor au fost aplicate 21 de sancțiuni contravenționale, majoritatea dintre acestea pentru nerespectarea normelor de circulație pe drumurile publice.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh