28
Joi, Mar
20 New Articles

Turda
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Vineri, 15 aprilie 2022, Compania de Apă Arieș a organizat o nouă acțiune de curățenie în Parcul Central/Tineretului, în cadrul proiectului de responsabilitate socială ,,Adoptă un spațiu verde!’’, proiect ce a avut la bază intenția Primăriei Turda de a colabora cu agenți economici/instituții  pentru ca spațiile verzi din intravilanul municipiului Turda să corespundă standardelor de peisagistică urbană europeană. 

Compania de Apă Arieș a ,,adoptat’’un spațiu verde pentru ca locuitorii orașului să se poată bucura de un parc mai frumos, locația aleasă fiind Parcul Central/Tineretului care începând cu  anul 2017 fost dotat cu mobilier urban, un număr de 45 de băncuțe și pubele noi, loc de joacă pentru copii, aparate de gimnastică medicală, un spațiu special amenajat pentru practicarea tenisului de masă, fantâni arteziene, cișmele de apă potabilă și instalații de răcorire cu vapori pe perioada verii.  În acest an, la acțiunea de curațenie/igienizare au participat peste 50 de voluntari, angajați ai companiei. Participanții la acțiunea de curățenie au desfășurat diferite activități, de la colectarea resturilor vegetale și deșeurilor, măturarea aleilor și spațiilor de joacă pentru copii până la văruirea arborilor. Aceste acțiuni nu vor ramâne singulare CAA intenționând să mai desfășoare astfel de acțiuni și în viitor.  

 CAA își menține consecvența în desfășurarea de activități de responsabilitate socială, prin inițierea, implicarea și implementarea periodică a proiectelor din domenii variate cum ar fi: educație, protecția mediului, sport, sănătate sau cultură. Dezvoltarea de programe de implicare socială, întreprinderea de acțiuni de solidaritate și  implicarea în acţiuni care vizează protecţia mediului, prezervarea resurselor de apă sau acțiunile cu caracter social sunt componente de bază ale politicii de responsabilitate socială a societății noastre iar prin intermediul acțiunilor întreprinse, cum este și implicarea în proiectul „Adoptă un spațiu verde!", ne propunem să contribuim la o viață mai bună a comunității locale.

 

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh