20
Sam, Apr
19 New Articles

Turda
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Educația pentru cei mici, chiar dacă evoluează, se bazează prea mult pe aspecte greșit înțelese în trecut cu privire la dezvoltare. Educația nu este un simplu act de transmitere de informații. În special pentru copilașii cu vârsta între 3 și 7 ani, dezvoltarea trebuie stimulată, făcând apel la interactivitate - la simțuri și fascinație. 

Biblioteca Senzorială va revoluționa, la nivel local, predarea pentru cei mici! Copiii au nevoie de activități gândite special pentru ei, care să le stimuleze simțul tactil, vizual, olfactiv, auditiv și kinestezic. Astfel, Grădinița Prichindelul Isteț Turda își propune formarea a 8 cadre didactice pentru integrarea stimulării senzoriale în predare, care mai apoi să reușească să dezvolte îndeaproape și să crească, prin activități plăcute, interactive și inovative, interesul pentru educație în rândul celor mici.

 Totodată, în cadrul grădiniței se va crea un spațiu special destinat numit “Biblioteca Senzorială”, dotat cu resurse pentru predare prin stimularea simțurilor și joc, astfel creând un context de învățare benefic în rândul micuților.

 Biblioteca Senzorială este un proiect dezvoltat prin finanțarea obținută în cadrul programului Start ONG, lansat de Kaufland România și implementat de asociația Act for Tomorrow.

 Start ONG este un program lansat de Kaufland România și implementat de Asociația Act for Tomorrow. Domeniile vizate sunt: educație, sănătate, mediu, social și cultură. Valoarea totală a programului este de 500.000 euro. Programul Start ONG este cel mai simplificat instrument de finanțare comunitară destinat ONG-urilor tinere, instituțiilor non-administrative și grupurilor informale/de inițiativă.

 Pentru a afla mai multe despre acest proiect, puteți contacta Coordonatorul Proiectului, Liubiana Bunea, la numărul de telefon 0741 212 700, sau pe adresa de email Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.. De asemenea, puteți urmări pagina de Facebook Gradinita Prichindelul Istet Turda (link: www.facebook.com/Gradinita-Prichindelul-Istet-1582354878711675/)

 

 

 

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh