20
Sam, Apr
20 New Articles

Turda
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times
În cursul zilei de ieri am participat cu toată deschiderea la evenimentul Forum Civic, organizat de AMoS -Alianța pentru Mobilitate Socială.
Am reîntâlnit tineri implicați, dornici să contribuie la schimbare. Cu multe dintre ONG-urile locale colaborăm deja de câțiva ani buni, iar faptul că astăzi sunt o comunitate atât de numeroasă și frumoasă mă bucură nespus.
Prin comunicare, deschidere și dorința de implicare am reușit să atragem tot mai multe organizații nonguvernamentale care ni s-au alăturat atât la evenimentele publice, cât și în demersuri întreprinse pentru ajutorarea comunităților defavorizate.
Pentru continuarea colaborării și dezvoltarea relațiilor între administrația publică și mediul ONG, gândim un program de finanțare dedicat ONG-urilor prin care să venim în sprijinul fiecărei organizații nonguvernamentale din municipiul nostru.
Prin acest program avem în plan crearea unui punct comunitar special pentru ONG-uri concretizat într-un spațiu situat în centru. Pe lângă acest punct de lucru căutăm soluții pentru a facilita accesul în spațiile publice pentru evenimente nonprofit, precum parcuri, teatru sau muzeu.
Vă asigur că depunem toate eforturile pentru a avea o colaborare cât mai deschisă cu mediul ONG turdean. Nu în ultimul rând, felicit toți membri ONG-urilor pentru activitatea desfășurată și le doresc mult succes în tot ceea ce își propun!
 
Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh