25
Joi, Apr
3 New Articles

Turda
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times
A început dalarea zonei pietonale din proximitatea Teatrului Național Aureliu Manea.
Dalele montate sunt din piatră naturală, așezate pe un strat de balast stabilizat. Scurgerea apelor pluviale de pe pietonal se asigură prin montarea unei rigole.
Totodată, pe strada Republicii, numărul 38 (Piața Rușilor) se execută lucrări de canalizație și terasamente, iar la finalul proiectului aici va fi teatrul de vară, o zonă superbă unde se vor putea desfășura evenimente culturale și de divertisment. Începând de săptămâna viitoare vor fi demarate lucrări de cercetare arheologică în Piața Tricolorului.
Lucrările efectuate până in acest moment:
➡ Îndepărtarea pavajului existent de pe zona pietonală și efectuarea săpăturii generale, cuprinsă între Teatru (sens giratoriu Avram Iancu), strada Șulutiu și strada Piața Republicii.
➡ Săpătură - Cercetare arheologică - Supraveghere arheologică de către personal de specialitate.
➡ Pe zona menționață mai sus s-au efectuat parțial lucrări de canalizare a apelor pluviale (cu captarea în subteran a scurgerilor de pe clădiri) și canalizații de relocare în subteran a rețelelor electrice și de curenți slabi (telecomunicații).
Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh