09
Vi, Iun
14 New Articles

Turda
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Organizația AMoS - Alianța pentru Mobilitate Socială organizează o conferință de recrutare în cadrul proiectului „Erou în Devenire”, pentru toți liceenii din Turda și Câmpia Turzii care vor să profite la maximum de anii de liceu, prin implicare civică, începând cu această toamnă.

 Erou în Devenire oferă șansa tuturor tinerilor de liceu din Comunitatea Urbană Arieș să devină voluntari, reușind astfel să dobândească competențe atât pe plan personal, cât și pe plan profesional, prin contribuirea la implementarea de proiecte comunitare.

 Odată cu începerea noului an școlar, cei de la AMoS au susținut activități interactive cu elevi din clasele a 9-a și a 10-a în liceele partenere, prin intermediul cărora aceștia au reușit să asimileze mai eficient conceptul de voluntariat și cu ce vine la pachet practicarea acestuia, încă de la o vârstă fragedă.

 Câteva dintre beneficiile de care tinerii pot profita ca voluntari AMoS sunt programele de formare personală și profesională susținute de către experți, formându-și astfel competențe în design grafic, creare de pagini web, vânzări, copywriting, editare foto-video, muncă în echipă, comunicare eficientă, gestionarea timpului și al emoțiilor, persuasiune și multe altele. De asemenea, aceștia au șansa de a face parte dintr-un grup social calitativ, dornic de a face lumea un loc un pic mai bun prin fiecare proiect implementat. Un alt beneficiu este îmbogățirea CV-ului de angajare încă din adolescență, voluntariatul fiind o activitate recunoscută și încurajată la nivel național prin legea 78/2014, art. 2 (1) a voluntariatului.

 Conferința va avea loc sâmbăta aceasta, 24 septembrie, în sala mare a Primăriei din Turda, începând cu ora 16:00.

 Înscrie-te pe link-ul de mai jos și devino un erou pentru comunitatea ta, prin voluntariat!

 https://forms.gle/BHTzayKfe9UcNezj7

 Având un istoric de implicare în comunitate de mai bine de opt ani, Alianța pentru Mobilitate Socială are ca scop creșterea gradului de mobilitate socială a locuitorilor și dezvoltarea societății civile din zona Comunității Urbane Arieș. Alianța găzduiește organizații non-profit care desfășoară inițiative civice și educaționale, misiunea sa fiind de a crea contextul pentru dezvoltarea potențialului uman.

 

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh