02
Vi, Dec
40 New Articles

Turda
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Un adevărat maraton al excelenței pentru elevii și sportivii turdeni, s-a desfășurat la Primăria Turda, pe toată durata weekend-ului care tocmai s-a încheiat. 

În cursul zilei de vineri a avut loc prima zi de decernare a premiilor pentru elevii eminenți din municipiul nostru la care invitata primarului turdean Cristian Matei a fost inspectorul școlar general Marinela Marc, dar și o parte a sponsorilor cu ajutorul cărora municipalitatea a premiat rezultatele de excepție obținute de elevii turdeni în anul școlar 2021-2022.

Au fost premiați peste 70 de elevi ai școlilor turdene cu rezultate de excepție la evaluare națională și bac, șefii de promoție și cei care au obținut premii la concursurile internaționale.

Sâmbătă decernarea premiilor în cadrul Galei Excelențe a continuat cu elevii care au obținut premii la concursuri naționale, județene, interjudețene și elevi de la Clubul Copiilor.

Matei Cristian, primarul municipiului Turda: "Timp de două zile am sărbătorit performanțele în educație la Gala Excelenței.

Sunt mai mult decât mândru de fiecare în parte, atât elevi cât și profesori. Prin rezultatele obținute, fiecare dintre voi ați demonstrat că aveți calități deosebite, drept pentru care am organizat această Gală a Excelenței prin care să vă aducem în lumina reflectoarelor.

Astfel, chiar dacă vorbim de educație, îmi permit să vă numesc campionii noștri! Sunteți o bucurie pentru noi toți, părinți, profesori și administrație. Succesele voastre sunt cele care dau o și mai mare valoare orașului. Voi sunteți viitorul Turzii și sunt convins că veți avea succes în viață!

Susțin excelența în educație și îmi doresc ca, de la an la an, să avem tot mai mulți elevi eminenți cu rezultate excepționale.

Vă felicit și vă doresc să vă construiți viața pe care o visați și să ne faceți în continuare mândri de voi!", transmite primarul turdean.

Mai multe informații și foto, pe pagina de Facebook a primarului Cristian Matei: https://www.facebook.com/MateiCristianOctavian

 

 

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh