06
Mie, Dec
11 New Articles

Turda
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times
Ultima zi de Gală a fost cu și despre sportivii din municipiul Turda.
 
 Cei mai buni sportivi ai Turzii, care au adunat trofee în cadrul competițiilor naționale și internaționale au fost premiați în cadru festiv.

Gala Excelenței 2022 i-a adus în prim plan pe copiii și tinerii care s-au remarcat în sportul pe care il practică, unde au demonstrat că sunt cei mai buni.

 Alături le-au fost familiile și antrenorii, cei care ii susțin zi de zi în efortul lor de a face performanță.

Viața unui sportiv de performanță cere multe ore de antrenament, sacrificii, ambiție și renunțări. Nu este ușor, însă medaliile, trofeele ori intonarea imnului  național în competițiile internaționale sunt recompensa pentru muncă și talent.

Au fost premiați și cei mai buni sportivi ai cluburilor ce iși desfășoară activitatea în Turda dar și elevii de la Clubul Copiilor.

Sportivii ce practică handbal, fotbal, karate, box, karting și-au ridicat premiile cu emoție dar și bucurie.

„În ultimii ani, rezultatele în sport sunt din ce în ce mai bune, mai valoroase. Mulți dintre voi sunteți admirați și recunoscuți la nivel național, internațional chiar și mondial. Ați devenit modele pentru mulți copii și tineri, iar acest lucru mă face să fiu mândru de fiecare în parte.
Viața de sportiv nu e ușoară, necesită multe ore de pregătire, concentrare și compromisuri. Participarea la competiții vă solicită de multe ori până la epuizare, iar pentru voi dragi antrenori, de multe ori e greu să gestionați toate resursele.
Cu toate acestea, Turda are sportivi valoroși, iar eu îmi doresc ca fiecare tânăr care își dorește să facă performanță, să o poată face în cele mai bune condiții și să rămână acasă, la Turda! Așa cum știți deja, sunt un susținător al sportului și alături de echipa mea am elaborat o strategie de dezvoltare a infrastructurii sportive din oraș care se concretizează acum prin construcția Sălii Polivalente. Totodată, sunt în implementare proiecte de amenajare și construire baze sportive pentru multe ramuri sportive.
Vă felicit pentru toate victoriile obținute și vă țin pumnii în competițiile viitoare!”, a ținut să-i încurajeze pe tinerii sportivi, Cristian Matei, primarul municipiului Turda.

După două zile în care au fost premiați elevii cu rezultate meritorii în domeniul educativ, cea de-a treia zi a Galei Excelenței de la Turda a fost dedicată sportivilor.

Gala Excelenței 2022 a demonstrat că Turda are sportivi talentați și sunt  un exemplu de urmat pentru copiii și tinerii care fac sport și nu numai.

 

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh