05
Dum, Feb
40 New Articles

Turda
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

În data de 21 ianuarie a.c., în intervalul orar 13.00 – 17.00, polițiștii Secției 4  Poliție Rurală Câmpia Turzii au desfășurat o acțiune preventiv-reactivă în comuna Frata, cu scopul de a preveni accidentele rutiere cauzate de nerespectarea prevederilor legale, precum și pentru a combate orice fapte antisociale.

 În cadrul activității au fost legitimate 61 de persoane, controlate 53 de autovehicule, fiind aplicate un număr de 16 sancțiuni contravenționale.

 De asemenea, polițiștii au reținut 3 permise de conducere în vederea suspendării exercitării dreptului a conduce și au constatat o infracțiune de conducere sub influența alcoolului.

 Astfel, în jurul orei 14.15, polițiștii au oprit în trafic, pe DC51, în localitatea Frata, un autoturism condus de un tânăr de 27 de ani.

 Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, fiind înregistrată concentrația de 0,58 mg./l. alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la o unitate medicală pentru a-i fi prelevate mostre biologice.

 În cauză sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh