02
Joi, Mai
2 New Articles

Turda
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

 

În cursul zilei de 1 aprilie a.c., în intervalul orar 17.00 – 21.00, la nivelul Poliției municipiului Turda a fost organizată o acțiune cu efective mărite, de tip „Blitz”, în care au fost angrenați și polițiști din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, Serviciului pentru Acțiuni Speciale și cei ai Poliției municipiului Câmpia Turzii, dar și jandarmi din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Cluj-Napoca.

 Activitățile au fost demarate pentru combaterea faptelor care afectează siguranța persoanelor, avutul public și privat, cât și pentru menținerea unui grad optim de siguranță rutieră, acționându-se în zonele de interes operativ din mediul urban și rural.

 Astfel, polițiștii au efectuat verificări în locurile și localurile publice, săli de jocuri de noroc, dar și în trafic, fiind legitimate aproximativ 130 de persoane și verificate peste 70 de autovehicule.

 În urma abaterilor constatate în trafic, polițiștii rutieri au reținut 6 permise de conducere și 1 certificat de înmatriculare.

 Totodată, au fost efectuate activități specifice de verificare la mai multe persoane, față de care a fost dispusă măsura arestului la domiciliu.

 În urma acțiunii au fost aplicate 70 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 61.000 de lei.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh