29
Vi, Sep
18 New Articles

Eveniment
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Cornel Miron se intoarce acasa, la Turda. In 16 martie de la ora 19.00 la Teatru cu spectacolul TREISPREZECE - un one man show  in regia: Radu Botar, scenografia: Maria Botar 

"Atunci când, de treisprezece luni de zile, pluteşti în derivă măcinându-ţi pasiunea într-o nesfârşită aşteptare a unui miracol salvator, care ar trebui să ţină de firesc, este greu să te menţii într-un echilibru emoţional. Şi atunci artistul din povestea noastră jonglează ca un acrobat pe sârmă, într-un abia controlat râsu’ – plânsu’, cu dorinţa de a-şi împlini visul şi spaima de a nu se rata definitiv." - a marturisit Radu Botar regizorul spectacolului.

`Biletul este 15 lei intreg si 10 lei cu reducere pentru pensionari, elevi sau studenti. Biletele se pot achizitiona si online pe siteul teatrului. www.teatrulaureliumaneaturda. ro sau de la agentia de bilete a teatrului. 

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh