23
Sam, Mar
59 New Articles

Eveniment
Typography

În ultimul weekend al lunii (25-27 mai) are loc întruniriea moto de la Cluj, una dintre cele mai mari și mai așteptate adunări ale motocicliștilor din România. Evenimentul  Bike Fest ajuns la a 21-a ediție este organizat de Transilvania Bikers MC 1990 la campingul ELDORADO GILĂU, județul Cluj. Evenimentul va fi unul special: participanții, motocicliști sau nu, au șansa de a câștiga o motocicletă Yamaha TDM 850, alături de alte premii puse în joc la tombolă.

Sâmbătă, orașul va fi parcurs de o impresionantă paradă moto, care va porni din campingul Eldorado, la amiază, și va parcurge traseul Gilău – capăt Mănăștur - urcare pe varianta Zorilor -  Observatorului - coborâre pe calea Turzii – stânga pe lângă Catedrala Ortodoxă pe Bulevardul și retur. Un punct cu vizibilitate deosebită asupra parade va fi podul de la capătul cartierului Mănăștur, spre Florești.
La întoarcerea de pe traseu, încep concursurile clasice de îndemânare, gustate pe deplin de spectatori. Ca de obicei, concursul de motociclete custom atrage privirile admirative ale participanților, care au șansa să studieze îndeaproape adevărate bijuterii pe două roti (la o ediție precedentă a putut fi admirată printre altele și motocicleta care a luat locul 6 mondial la concursul de custom AMD World Championship).

Seara de sâmbătă aduce extragerea pentru premiile tombolei, împreună cu momentul decisiv, când se află norocosul (sau norocoasa) care va pleca acasă cu (încă) o MOTOCICLETĂ!!! 
Concertele de sâmbătă: NEW PROSCENIUM, SCARLET AURA, DREAM STEALERS.

VINERI 27 MAI are loc sosirea motocicliștilor, aranjarea corturilor, iar mai pe seară se pornesc 5 concerte rock, cu CHARLIE SAS BAND, WILD ANGELS, CRAZY PLUMBERS, BRONX, TRUDA.

Duminică se împărtășesc impresii, se bea o cafea bună și motocicliștii se pun pe drum, cu asfalt uscat în toate direcțiile, profitând de faptul că luni este zi liberă cu ocazia Rusaliilor.


Prețul de intrare pentru întegul Weekend este de 40 de lei (vineri, sâmbătă, duminică) iar un bilet la tombolă costă 5 lei.

Dacă ați fost prezenți anul trecut, știți deja că nu vreți să pierdeți așa o petrecere!

Ultimul weekend din luna mai este rezervat motoarelor!

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh