23
Sam, Mar
59 New Articles

Eveniment
Typography

La Câmpia Turzii, polițiștii au fost prezenți alături de cei mici la activitățile organizate în cadrul Orășelului Copiilor.

În cadrul activităților organizate pentru cei mici în cadrul Orășelului Copiilor, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Câmpia Turzii au pregătit pentru cei mici, activități de prezentare a tehnicii din dotarea polițiștilor, de la cei de la poliția rutieră, la criminaliști sau ”mascații” Serviciului de Acțiuni Speciale Cluj.

Au fost prezentări de tehnică din dotarea polițiștilor rutieri, tehnică din dotarea polițiștilor criminaliști, tehnică din dotarea trupelor speciale ale poliției. Polițiștii Serviciului de Acțiuni Speciale au făcut o demonstrație de intervenție în forță simulând luarea de ostateci, spre deliciul asistenței.

 

 

La Turda, polițiștii le-au fost alături copiilor de ziua lor, prin prezentarea tehnicii din dotare și  discuții cu caracter preventiv.

Și polițiștii turdeni au fost alături de cei mici cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului. Copiii au putut admira și cerceta îndeaproape tehnica din dotarea polițiștilor, au luat cu asalt autoturismele din dotarea polițiștilor rutieri și au primit sfaturi despre siguranță de la polițiști.

 

IPJ Cluj

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh