20
Mie, Feb
47 New Articles

Eveniment
Typography

Primarul Dorin Lojigan se mândrește pe rețelele de socializare cu inaugurarea unei noi fabrici la Câmpia Turzii, în zona fostului combinat siderurgic.

„Zilele trecute am participat, în calitate de primar la inaugurarea celei mai noi societăți din Municipiul Câmpia Turzii. Este vorba de producătorul de țigle din beton, Terran, care a investit peste 5 milioane de Euro în zona fostului combinat ISCT. Terran este singura întreprindere mare în industria materialelor de construcții din Ungaria, aflându-se în proprietate (privată) familială. Familia Meszaros se ocupă cu fabricarea țiglelor de beton începând din anul 1920. Firma s-a dezvoltat până în zilele noastre într-o întreprindere cu o cifră de afaceri de 6 miliarde de forinți/an. Acum are producție în trei uzine complet automatizate și comercializează anual 30 de milioane de țigle”, își informează Lojigan urmăritorii.

„Mă simt onorat de decizia luată de Terran de a investi în orașul nostru, contribuind astfel la reindustrializarea lui. Sper ca activitatea firmei Terran să fie cât mai îndelungată și să se dezvolte multe hale de producție la Câmpia Turzii. Felicitări echipei manageriale și tuturor persoanelor implicate în materializarea acestui proiect!”, a mai transmis edilul-șef din Câmpia Turzii

 

Crsit foto: Faceebook - Dorin Nicolae Lojigan

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh