22
Vi, Mar
57 New Articles

Eveniment
Typography

După expirarea avertizării meteo Cod Galben care expiră în această seară, la ora 21, un nou Cod Galben va intra în vigoare, până miercuri la ora 9.

Noua atenționare meteo vizează intervalul 30 iulie, ora 21:00 – 01 august, ora 09:00, și anunță instabilitate atmosferică accentuată și cantități importante de apă.

„În intervalul menționat, vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată în nordul Moldovei, local în Transilvania și Oltenia, în zona Carpaților Orientali și Meridionali, precum și în zona Munților Banatului. Se vor semnala averse ce vor avea și caracter torențial, frecvente descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului care pot lua și aspect de vijelie și izolat căderi de grindină.
În intervale scurte de timp sau prin acumulare, cantitățile de apă vor depăși 20...25 l/mp și izolat 50...60 l/mp.
Astfel de fenomene se vor semnala pe arii mai restrânse și în restul teritoriului”,
anunță meteorologii Administraţiei Naţionale de Meteorologie.

În funcţie de evoluţia şi intensitatea fenomenelor meteorologice, Administraţia Naţională de Meteorologie va actualiza prezentul mesaj.

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh