19
Vi, Apr
20 New Articles

Eveniment
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Cei de  la Asociația Pro Infrastructură, care monitorizează majoritatea proiectelor de investiții din transporturi în România, laudă progresele făcute la construcția bucății de autostradă Câmpia Turzii-Târgu Mureș, autostrada pe porțiunea Iernut-Chețani.

„Rareori vedem un progres foarte bun pe șantierele de autostrăzi din România. Am ajuns atât de rău încât ne surprinde normalitatea. Este cazul lotului Iernut-Chețani executat de asocierea Astaldi-Max Boegl. Aveți filmarea completă din dronă de miercurea trecută aici: https://youtu.be/-LbHsGPX-S0 și comparația cu vizita din 31 mai pe acest link: https://youtu.be/fr0fb5MXans.

Stadiul fizic se apropie de 70%, iar avansul din ultimele 54 de zile este semnificativ. Din păcate, în ciuda mobilizării exemplare, tronsonul de 17,9 km are șanse minime să fie deschis circulației în decembrie 2019.

Punctele critice de la Bogata (pod care traversează Mureșul de două ori) și Iernut (nod rutier ce include pasajul peste autostradă și calea ferată) sunt greu de finalizat în timp util. Realist vorbind, inaugurarea noii secțiuni din A3 va fi în primăvara anului viitor”, opinează specialiștii de la Asociația Pro Infrastructură.

 

 

Mai multe poți vedea aici: https://www.facebook.com/proinfrastructura

Foto "alexandruduma" (membru www.peundemerg.ro)

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh