29
Vi, Mar
17 New Articles

Eveniment
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Ca reprezentant al întregii comunități turdene, primarul Cristian Matei a omagiat, împreună cu reprezentanții Direcției de Asistență Socială din cadrul Primăriei Turda, pe Domnica Toacă, ajunsă la venerabila toaca domnica 100 de anivârstă de 100 de ani.

Plină de vivacitate, admirabila turdeancă i-a primit cu multă bucurie pe reprezentanții administrației locale, cu care s-a întreținut plină de voie bună. Secretul unei vieți lungi și sănătoase, a fost dezvăluit de Domnica Toacă: mișcare și multă muncă! Mai multe, puteți urmări în filmulețul de mai jos.

Primarul Cristian Matei relatează despre întâlnirea cu turdeanca ajunsă la senectute: O întâlnire plină de emoție. Astăzi am avut ocazia să o felicit personal pe doamna Toacă Domnica, cu ocazia împlinirii onorabilei vârste de 100 de ani. Este un adevărat exemplu de decență, bunătate și optimism. La mulți ani! Să vă dea Dumnezeu sănătate să vă puteți bucura în continuare de viață, alături de cei dragi!”, a transmis primarul turdean. 

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh