14
Ma, Iul
36 New Articles

Eveniment
Typography

Suntem bucuroși să anunțăm prezența la Cluj-Napoca a Simonei Halep împreună cu Ion Țiriac și Ilie Năstase cu prilejul unui eveniment organizat de Federația Română de Tenis și Winners Sports Club. Cu simona halep clujaceastă ocazie dorim să popularizăm în rândul tinerei generații unul dintre cele mai iubite sporturi din România și din lume la ora actuală.
Marți, 15 octombrie, de la ora 11:00, copiii cu vârste cuprinse între 3 și 7 ani sunt așteptați la Winners Sports Club în Parcul Rozelor la întâlnirea cu sportivii români care au făcut istorie în tenisul mondial. Copiii vor avea ocazia să cunoască legendele tenisului și să schimbe cu fiecare dintre ei mingi pe terenurile clubului nostru. Ceea ce au realizat până astăzi acești trei sportivi pentru tenisul din România poate fi egalat și continuat de copiii care fac astăzi cunoștință cu performanțele lor.

Intrarea este liberă, locurile sunt limitate, iar înscrierea se poate face până luni, 14 octombrie, ora 14:00 apelând numerele de telefon: (0755) 740 407 sau (0755) 046 390.

Mai multe detalii puteți afla urmărind pagina de Facebook a evenimentului:

www.facebook.com/pg/winnerscluj/events/

Vă multumim că ne sunteti alături si de această dată!

FRT & Winners sports Club

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh