29
Vi, Mar
17 New Articles

Eveniment
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Militari din structuri aparținând Forțelor Aeriene Române desfășoară în acest moment, simultan, operațiuni militare de asistență, consiliere și menținere a păcii pe doua continente, Asia și Africa.militari

În timp ce Detașamentul ,,Carpathian Pumas" a început de puțin timp misiunea ONU de stabilizare în Republica Mali, Africa, camarazii din Detașamentul de Protecție a Forței, Consilieri Forțe Aeriene, desfășoară misiuni de protecție ,,Guardian Angels" pentru consilierii tehnici de aviație aparținând Train Advise Assist Command - Air din cadrul misiunii Resolute Support - NATO, în Baza Aeriană din Kandahar, Afganistan.

Cele două misiuni sunt diferite dar au în comun priceperea, profesionalismul și dăruirea militarilor români, care au ales să participe la ele și să ducă mai departe tradițiile frumoase de luptă ale marilor unități militare de unde provin.
Forțele Aeriene Române se pot mândri în acest moment cu faptul că în cadrul celor două detașamente, dislocate pe cele două continente ale mapamondului, servesc militari din cadrul principalelor unități subordonate.

Sursa: Facebook – Ministerul Apărării Naționale

Foto si text: plt. adj. pr. Cătălin Ioniță

 

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh