04
Ma, Aug
31 New Articles

Eveniment
Typography

Un accident grav de circulație s-a produs pe raza comunei Cornești din comuna Mihai Viteazu, pe DN 75. Polițiștii rutieri ne informează că un bărbat de 47 de ani, din Aiud (AB), a condus ansamblu cap tractor-semiremorcă și a pătruns pe sensul opus, unde a intrat în coliziune frontală cu un autoturism înmatriculat în Alba. Conform primelor informații, bărbatul de 47 de ani ar fi pătruns pe sensul opus, pentru a evita accident cornesticoliziunea cu autovehiculul care circula în fața sa, față de care nu ar fi păstrat o distanță de siguranță în mers.

În urma impactului, a rezultat rănirea a patru persoane din autoturism, două în stare foarte gravă, iar alte două rănite ușor.

În continuare se efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs accidentul și pentru tragerea la răspundere a vinovatului.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh