08
Sam, Aug
52 New Articles

Eveniment
Typography

Timp de circa o oră, utilizatorii rețelei de telefonie Orange nu au putut efectua apeluri și nu au putut accesa datele mobile. Să sperăm că nu au fost mulți cei care și-au distrus telefoanele care nu funcționau. Conform Pro TV, incidentul a fost semnalat de retaua orange a cazutmai mulți utilizatori pe pagina de Facebook a companiei. Problema a fost semnalată din utilizatorii din mai multe orașe, precum București, Iași, Brașov, Buzău și Cluj. Trebuie să spunem, ca să nu rămânem mai prejos, că și Turda s-a numărat printre ele

În urma unei întrebări primite pe pagina oficială de Facebook, compania a anunțat că într-adevăr există probleme de rețea.

”Am verificat și într-adevăr avem o situație tehnică națională ce impactează mai mulți clienți. Până în momentul de față departamentul tehnic lucrează pentru remedierea ei in cel mai scurt timp posibil. Se intervine in punctele principale pentru remediere”, ne-a transmis un specialist Orange, la sesizarea noastră, on-line.

În jurul orei 18.40, problema a fost rezolvată și la Turda dar clienții Orange se tem să situația e poate repeta oricând.

Conform Pro TV, „ultimele probleme de acest gen au fost întâmpinate de utilizatorii Orange în martie 2019, când rețeaua nu a fost funcțională timp de mai multe ore. La finele lunii septembrie 2019, Orange România avea aproape 11 milioane de clienți pentru serviciile mobile, fixe și TV, conform celor mai recente date oficiale publicate de companie”.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh