19
Vi, Apr
20 New Articles

Eveniment
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

În zona comunei Feleacu s-a produs un accident de circulație care se putea termina tragic. Un autoturism marca BMW a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat, oprindu-se cu capota în jos și șasiul în sus.accident bmw feleacu

Cei de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență Cluj ne anunță că au fost alertate o autospecială cu modul de descarcerare și un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean. Pompierii au găsit un autoturism răsturnat pe plafon, în afara părții carosabile, și ocupanții ieșiți din aceasta.

Au fost consultați un bărbat și o femeie, ambii din Turda, de către echipajul de la Ambulanță, care au fost transportați la spital pentru investigații și îngrijiri de specialitate.

Poliția rutieră informează că evenimentul rutier a avut loc pe fondul neadaptării vitezei la condițiile meteo-rutiere, a derapat și a pătruns pe sensul opus de mers, a rupt parapetul metalic, după care autovehiculul s-a răsturnat în șanț. În urma accidentului de circulație a rezultat vătămarea  corporala a conducătorului auto cât și a pasagerei  dreapta fata, o turdeancă în vârstă de 31 ani. În urma testării cu aparatul etilotest s-a stabilit că șoferul nu consumase alcool.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh