20
Sam, Apr
19 New Articles

Eveniment
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Două autospeciale pentru stingerea incendiilor au fost alertate, în jurul orei 11.10, pentru a stinge flăcările care au cuprins o bucătărie de vară, dintr-o gospodărie situată pe strada Salinelor din municipiul Turda.incendiu turda

În momentul sosirii pompierilor anexa era cuprinsă în totalitate de flăcări și erau pe punctul de a se extinde și la acoperișul casei de locuit, situată în apropierea acesteia. Pompierii au reușit să evacueze un câine care se afla în anexa respectivă, însă, din păcate, un al doilea câine și-a pierdut viața în acest incendiu.

Operațiunile de stingere  a incendiului au durat mai bine de o oră și au reușit să evite propagarea flăcărilor mai departe de limitele în care au fost găsite.

O persoană în vârstă de cca 80 de ani a fost consultată de un echipaj de la Salvare fără a necesita transportul la spital, iar din cercetările preliminare se pare că incendiul a pornit de la o defecțiune a instalației electrice.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh