18
Ma, Feb
61 New Articles

Eveniment
Typography

Institutul Național de Meteorologie și Hidrologie a emis o avertizare meteorologică Cod Galben pentru intervalul 04 februarie, ora 13:00 - 05 februarie, ora 08:00, vizând intensificări ale vântului și cantități de precipitații; ninsori viscolite, mai ales la altitudini de peste 1700 m.harta meteo

 Conform meteorologilor, în cursul zilei de marți, 4 februarie, va ploua pe arii extinse în vestul, nord-vestul și centrul țării, iar la munte vor fi precipitații mixte. În noaptea de marți spre miercuri (4/5 februarie), în regiunile intracarpatice ploile se vor transforma treptat în lapoviță și ninsoare.

Inspectoratul pentru Situații de Urgență atrage atenția și asupra existenței unei avertizări de fenomene meteo extreme, COD PORTOCALIU, valabil pentru azi de la ora 15.00 la 23.00 în zona de munte a județului Cluj. Vor fi precipitații abundente, intensificări ale vântului și ninsori viscolite.
Recomandări pentru persoanele care se află în aceste zone, aflate sub incidența vremii rele, urmați următoarele sfaturi:
-Urmăriți buletinele meteo
-Informați-vă despre condițiile de trafic
-Parcați mașinile la distanță față de copaci sau stâlpi de electricitate
-Pregătiți mașina pentru circulația în condiții de iarnă/drum alunecos.
În situația manifestării vântului puternic, specialiștii de la Inspectoratul de Urgență recomandă să rămâneți în spații închise care să asigure protecția și evitați deplasarea în zone cu panouri publicitare, copaci sau stâlpi de electricitate care ar putea fi doborâți.

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh