08
Sam, Aug
52 New Articles

Eveniment
Typography

O autospecială cu modul de descarcerare, trei echipaje SMURD și unul al  Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ) au fost alertate în jurul orei 19.00 pentru a gestiona o situație de urgență ca urmare a unui grav accident rutier, produs pe strada Horea din municipiul Cluj-Napoca.accident cluj strada horea

Pompierii sosiți la locul solicitării au găsit două autoturisme avariate, în care se aflau încarcerate două persoane.

Pompierii au acționat pentru descarcerarea tânărului de cca 20 de ani, aflat în stare de inconștiență și a unei femei de cca 40 de ani care era conștientă și cooperantă. Au fost folosite echipamentele speciale pentru a extrage persoanele dintre fiarele contorsionate astfel încât să nu se agraveze leziunile suferite.

Acestea au fost predate echipajelor medicale pentru a fi transportate la spital și pentru a primi îngrijiri de specialitate.

De asemenea, un bărbat de cca 40 de ani a fost consultat de către un echipaj SAJ și urmează să fie transportat la spital pentru investigații și îngrijiri de specialitate.

Tânărul în vârstă de 21 de ani conducea un autoturism dinspre gară înspre centru, pe strada Horea, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune frontală cu un auto condus din sens opus. În acest moment, conducătorul auto care circula regulamentar și doi pasageri din același auto primesc îngrijiri de specialitate.

Imediat după impact, conducătorul auto care ar se pare că ar fi provocat accidentul ( în vârstă de 21 ani, din Republica Moldova) a fugit împreună cu pasagerul din mașina sa. A fost prins în scurt timp de politiști pe strada Racoviță. A fost testat cu aparatul etilotest care a indicat  0,35 mg/l alcool pur un aerul expirat.

Auto condus de tânărul de 21 de ani a luat foc, necesitând intervenția pompierilor.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh