16
Ma, Apr
13 New Articles

Eveniment
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

A treia persoană care s-a vindecat de infecția cu noul coronavirus și care fusese internată la CLuj a fost externată azi!vindecat de coronavirus cluj

Primul pacient internat la Cluj-Napoca cu COVID-19 care s-a vindecat a fost consemnat în 23 martie. El este și primul care fusese internat la Spitalul Clinic pentru Boli Infecțioase Cluj-Napoca, infectat cu coronavirus. Era vorba de un bărbat în vârstă de 45 de ani din județul Maramureș, care s-a întors în 25 februarie din Italia şi, pentru că se simţea rău, s-a dus direct la Spitalul din Baia Mare de unde a fost ulterior transferat. În 27 februarie a fost internat la Spitalul Clinic pentru Boli Infecțioase Cluj-Napoca. 28 de zile au trecut de atunci, până azi, când a fost declarat vindecat.

Al doilea vindecat de la Spitalul Clinic de boli Infecțioase din Cluj-Napoca a fost externat pe 27 martie. Este vorba despre un bărbat de 46 de ani, din Satu Mare, care a fost internat și confirmat în 15 martie.

În fine, azi a fost trimis acasă a treia persoană vindecată la Cluj-Napoca, este un pacient din județul Cluj, în vârstă de 51 de ani.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh