29
Vi, Mar
19 New Articles

Eveniment
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Prefectul  județului Cluj, Mircea Abrudean, vine cu precizări referitoare la numărul peroanelor cu Covid-19 din județul Cluj. Acesta precizează că, din totalul de 105 persoane raportate de Grupul de Comunicare Strategică în dreptul județului Cluj, doar 57 sunt efectiv de pe raza coronavirus clujjudețului, celelalte 48 fiind persoane din alte județe, internate la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase și Spitalul de Pneumoftiziologie, „Leon Daniello”. Aceștia au fost confirmați pozitiv ca fiind infectați cu temutul virus Sars-Cov-2. „Modalitatea de raportare actuală presupune toți cei internați pozitivi. Adică îi pune la Cluj și pe cei din celelalte județe, doar pentru că sunt internați aici”, subliniază prefectul clujean.

Totodată se precizează că, în prezent avem 526 persoane în carantină, 4.449 în izolare la domiciliu pe raza județului Cluj, unde s-au vindecat 11 persoane și au decedat două, ca urmare a contractării coronavirus, din totalul celor 105 raportați azi, la ora 13, de Grupul de comunicare Strategică.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh