29
Vi, Mar
19 New Articles

Eveniment
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Asociația Beard Brothers din Cluj-Napocași-a făcut un renume din campaniile umanitare reușite în ultimii ani. Membrii acesteia nu au stat cu „mâinile în sân” nici pe vremea pandemiei de coronavirus, reușind să ajute, cu donațiile strânse, mai multe  instituții medicale. Iată că ieri, Beard Brothers au anunțat,  pe pagina lor de Facebook, că vor ajuta și celelalte orașe din județul Cluj, pe lângă reședința de județ:beard brothers

„In primul rand dorim sa va multumim pentru toata sustinerea si pentru toate mesajele trimise! Pe pagina noastra puteti gasi informatii despre activitatea asociatiei de pana acum: https://www.beard-brothers.ro/situatie-criza-cluj/

Avand in vedere faptul ca in continuare este nevoie de ajutor, am decis sa ne extindem eforturile si catre alte orase, dupa cum urmeaza:

Judetul Cluj:
#ClujNapoca #Turda#CampiaTurzii#Dej#Gherla si #Huedin.

In tara:
#Arad - prin Beard Brothers Arad
#Brasov - prin Beard Brothers Brasov
#Suceava - prin Beard Brothers Suceava.

Asadar, incepand de astazi strangem fonduri pentru toate orasele mentionate mai sus. Va rugam ca atunci cand faceti #donatii sa mentionati #orasul exact pentru care doriti sa faceti donatia. Fondurile colectate vor fi directionate conform specificatiilor.

Va asiguram ca vom pastra legatura in permanenta cu centrele medicale si cu autoritatile competente si cu necesitatile acestora. Prin fiecare actiune a noastra incercam sa aducem un plus de ajutor acestor centre, dar, din pacate, achizitionarea si livrarea echipamentelor medicale este conditionata de mai multi factori (situatia deficitara a pietei si a furnizorilor la momentul actual; preturile si fondurile stranse).

Sustine lupta din orasul tau si participa activ. Doneaza si tu:
Titular Conturi - Asociatia Beard Brothers:
Cluj: RO58BTRLRONCRT0249735201 cu specificatia Cluj
Judetul Cluj - RO31BTRLRONCRT0249735202 (cu specificatia orasului: Turda, Campia Turzii, Dej, Gherla, Huedin)
Arad: RO74BTRLRONCRT0249735204 cu specificatia Arad
Brasov: RO04BTRLRONCRT0249735203 cu specificatia Brasov
Suceava: RO47BTRLRONCRT0249735205 cu specificatia Suceava

sau prin

#BTPay la numarul 0739 852 959 sau prin plata cu cardul: https://www.beard-brothers.ro/doneaza, cu specificatia #orasului pentru care donati.

Va multumim!
#staysafe #stayhome #westandtogether”, comunică Beard Brothers.

 

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh