20
Sam, Apr
20 New Articles

Eveniment
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Astfel, benzinăria MOL de pe str. Ștefan cel Mare, nr. 22, este stație deschisă 24/7, dar cu activitate restrânsă pe timp de noapte - servire asistată la ghișeul prevăzut cu geam în intervalul 19-07.mol benzinarii turda

Iar cea de pe str. Clujului, nr. 120, devine stație MOL deschisă în intervalul orar 06:00 – 22:00 și cu activitate suspendată pe timp de noapte.

 

Stimate client,

 

Pentru MOL România, sănătatea și siguranța clienților și colegilor noștri au fost întotdeauna prioritare. Aceste valori sunt accentuate într-o măsură și mai mare în contextul actual, în care starea de urgență și implicit restricțiile de circulație mult mai stricte se prelungesc, conform declarațiilor oficiale.

 

De aceea, pentru a limita pe cât posibil răspândirea noului coronavirus, te încurajăm să respecți măsurile comunicate de autorități, să rămâi acasă și să te deplasezi doar din motive
cu adevărat urgente și importante.

 

În cazul în care te afli într-una dintre situațiile în care trebuie să părăsești locuința pentru aprovizionarea cu produse sau pentru alimentarea mașinii, colegii noștri din stațiile MOL România se asigură că vizita ta se desfășoară în condiții de siguranță.

 

Din dorința de a-ți facilita într-un mod cât mai eficient accesul la produsele și serviciile MOL România, te informăm că în perioada următoare*, stațiile MOL vor fi în continuare deschise.
Cu toate acestea, programul unora dintre ele va fi modificat temporar, după cum urmează:

➤  stații MOL deschise 24/7, dar cu activitate restrânsă pe timp de noapte, în intervalul 19:00 – 07:00;

 

➤  stații MOL deschise în intervalul orar 06:00 – 22:00 și cu activitate suspendată pe timp de noapte, în intervalul 22:00 – 06:00.

Vom reveni către tine cu o nouă informare în momentul în care activitatea tuturor stațiilor va fi reluată conform programului deja cunoscut de 24/7.

 

Te asigurăm că suntem în continuare alături de tine și că depunem toate eforturile pentru ca serviciile pe care ți le oferim să fie pe măsura așteptărilor tale.

 

VEZI AICI PROGRAMUL TUTUROR BENZINĂRIILOR MOL DIN ROMÂNIA: https://www.multibonus.ro/uploads/2020/Program_statii_MOL_modificat_temporar.pdf

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh