23
Ma, Apr
10 New Articles

Eveniment
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

În cadrul lucrărilor de întreținere desfășurate pe drumul județean 107M Băișoara – Iara – Surduc – Buru (DN 75) – limită cu judeţul Alba, Consiliul Județean Cluj a finalizat asfaltarea sectorului situat între joncțiunea cu DN 75 (Buru) și limita cu județul Alba.

Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj: “Importanța acestui drum e dată de faptul că traversează una dintre cele mai pitoreşti zone montane și turistice din judeţ - Băişoara, Valea Ierii, Buru. Totodată, acesta reprezintă una dintre cdrumuri judetene clujele mai importante căi de acces dintre județele Cluj și Alba.

Ca urmare a finalizării asfaltării, de pe acest sector au fost extrase carote, de către un laborator specializat, pentru verificarea calităţii stratului de asfalt, respectiv a grosimii şi consistenţei acestuia.

În continuare, în prezent se execută în ritm susținut lucrări de asfaltare pe tronsonul Surduc – Iara – Băișoara. În această fază, a fost deja asfaltat sectorul de pe raza localității Surduc, lucrările de asfaltare desfășurându-se acum pe raza localității Iara și urmând să continue pe direcția Băișoara.

Lucrările de întreținere pe drumul județean 107M vizează un sector în lungime de 17,7 kilometri, cuprins între pozițiile 24+300 și 42+000. Acestea constau, în funcție de starea carosabilului, în frezarea asfaltului în zonele deteriorate, plombări cu îmbrăcaminte asfaltică, tratarea burdușirilor și alte lucrări pregătitoare în vederea asfaltării. Totodată, mai sunt prevăzute lucrări de completare a acostamentelor, marcaje și semnalizare rutieră.

 

Biroul de presă

15 aprilie 2020

 

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh