04
Joi, Iun
41 New Articles

Eveniment
Typography

Inspectoratul de Poliție Județean Cluj ne informează că, în jurul orei 11.00, s-a înregistrat un accident de muncă mortal pe un șantier de pe strada 22 Decembrie, din municipiul Turda.accident mortal

Conform primelor informații, un bărbat care încărca sarcina unei macarale a fost accident mortal, fiind prins între grinzi de beton. Polițiștii efectuează în continuare cercetări pentru a stabili circumstanțele exacte în care s-a produs accidentul.

Victima este un bărbat în vârstă de 50 de ani, din municipiul Câmpia Turzii.

La rândul său, purtătorul de cuvânt al ISU Cluj transmite: „O autospecială cu modul de descarcerare, un echipaj de prim ajutor SMURD și unul SAJ au intervenit, în jurul orei 11.00, ca urmare a unui accident de muncă produs în incinta unui operator economic de pe str. 22 Decembrie 1989 din municipiul Turda. Echipajele au găsit un bărbat de cca 50 de ani în stare de inconștiență, care prezenta traumatisme severe, pentru care s-au început imediat manevrele de resuscitare. Pe parcursul manevrelor s-a constatat că leziunile suferite erau incompatibile cu viața, fiind necesară oprirea acestora. Domeniul de activitate a operatorului economic era producția de elemente prefabricate din beton astfel că, cel mai probabil, la manevrarea prefabricatelor din beton, cu utilajele specifice, a avut loc strivirea bărbatului”, ne informează ISU Cluj.

 

FOTO: ARHIVA

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh